Geen categorie

19 jun. – Voorlichtingsavond Loverboys

Het lijkt zo fijn, een jongen, hij weet wat je wilt……
Aandacht, liefde, bescherming zonder dat je er iets voor hoeft te betalen! Het begint zo mooi. Een jongen die je een andere wereld laat zien. De wereld van vrijheid, liefde en vertrouwen. Hij bied je al deze dingen waardoor je ouders en oude vrienden overbodig lijken. Hij is alles wat je nodig hebt…..

Op dinsdag 19 juni 2018 organiseert de Stichting I-CU een voorlichtingsavond over Loverboys. Stichting Stoploverboys NU komt de avond verzorgen.

Een ervaringsverhaal van een moeder en een dochter die dit hebben meegemaakt.

foto append meisjeDe avond is bedoeld voor meiden vanaf groep 7/8 samen met hun ouders!
De avond wordt gehouden in: in het Huis van de Wijk ’t Steiger, Fruitlaan 8 in Katendrecht. Om 19.15uur staat de koffie en thee klaar en 19.30 uur beginnen we met het programma. De avond is gratis, als je iets zou willen doneren om de onkosten te dekken zijn we daar heel blij mee en kunnen we vaker voor jullie iets organiseren.

Wat? Voorlichtingsavond Loverboys
Waar? Huis van de Wijk ’t Steiger, Fruitlaan 8 in Katendrecht.
Hoe laat? 19.15 uur staat de koffie en thee klaar en 19.30 uur beginnen we met het programma.